fbpx

Noua platformă de streaming Disney+ acum și în România!

Deși s-a lăsat mult timp așteptată, iată că platforma de streaming online Disney+ a aterizat și pe meleagurile noastre. Aceasta nu intră în competiție directă cu platformele deja celebre HBO Max și Netflix, ci vine mai degrabă în completarea opțiunilor disponibile pentru cinefili.

Așadar, ce aduce nou platforma Disney+?

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele. Disney+ oferă o gamă largă de beneficii în cadrul abonamentului standard, precum:

• Producții originale pe care nu le poți vedea altundeva, filme de lung metraj, documentare, seriale și scurt metraje;
• Descărcări nelimitate pe 10 dispozitive și posibilitatea de a crea până la 7 profiluri diferite. Așadar este o platformă de care se poate bucura toată familia iar tu, ca părinte, ai control asupra conținutului pe care îl primește copilul tău;
• Redare 4K UHD, Dolby Vision și Dolby Atmos pe dispozitivele compatibile, fără costuri suplimentare.
• O interfață ușor de navigat prin care părinții pot crea profiluri dedicate pentru copii.
• Vizionare pe 4 ecrane simultan.
• Vizionare virtuală în grup cu până la 6 prieteni prin opțiunea GroupWatch.

Care este conținutul pe care îl promite Disney+?

Disney+ oferă o colecție impresionantă de filme și seriale, cu conținut nou adăugat lunar. Platforma vrea să își atragă abonații cu cele mai noi filme și animații Disney, precum Cruella și Encanto, dar și cu povești înduioșătoare pentru toate vârstele de la studioul Pixar, precum Luca și Roșu aprins.

Disney+ ne invită să explorăm poveștile din Marvel Cinematic Universe și serialele originale exclusive ale Marvel Studios precum Moon Knight, WandaVision și Loki, să vizionăm conținut epic și de calitate dintr-o galaxie îndepărtată, ca Obi-Wan Kenobi și The Mandalorian și să descoperim frumusețea planetei prin documentarele de excepție marca National Geographic. Aceeași platformă promite să lanseze în exclusivitate serialele despre care vorbește toată lumea, precum ultimul sezon al fenomenului global The Walking Dead.

Personal, apreciez în mod deosebit lista filmelor clasice precum Cinderella (1950), Pinocchio (1940), The nightmare before Christmas (1993), The sound of music (1965).

În consecință, conținutul este unul divers și pare să mulțumească toate gusturile.

Datorită faptului că Disney+ deține drepturile pentru întregul conținut de pe platformă, cel mai probabil acesta se va bucura de mai multă stabilitate față de platformele concurente. În timp ce filmele apar și dispar frecvent pe platforme precum Netflix sau Amazon Prime, filmele pe care le găsești acum pe Disney+, cel mai probabil le vei găsi și peste ani. Pe de altă parte, celelalte platforme de streaming online îți oferă mereu conținut proaspăt și nou, adăugând constant show-uri tv și seriale noi în timp ce rulează conținutul platformei, iar diversitatea pe care o oferă poate fi foarte atractivă.

Cât costă Disney+?

La 29,99 lei pe lună pentru abonamentul lunar, sau 299,90 lei pentru abonamentul anual (24,99/lună), Disney+ este unul dintre cele mai ieftine servicii de streaming online de pe piață, iar pentru conținutul pe care îl oferă apreciez că raportul calitate- preț este imbatabil. Din păcate, Disney+ nu oferă o perioadă de încercare gratuită așa că, dacă nu ești sigur că este pe gustul tău, îți recomand să încerci mai întâi abonamentul lunar pe care îl poți dezactiva oricând.

În concluzie, apreciez că Disney+ oferă conținut de calitate pentru banii plătiți, iar dacă ai copii care apreciază producțiile Disney Channel, Pixar și Marvel, se vor bucura de o listă care pare nesfârșită de programe pe care le vor îndrăgi. De asemenea, producțiile clasice despre care am amintit mai devreme cred că vor încânta publicul de toate vârstele. Nu putem să uităm nici documentariile interesante pe care le oferă cu sprijinul National Geografic, toate acestea făcând să merite abonarea la platforma Disney+.

Sper că te-am făcut curios și dorești să încerci acest nou serviciu de streaming online.:)

Haine si Incaltaminte customizate pe stilul tau - StylePick.ro
Logo